Folkan, Ystadsgatan 2, 10600 Tammisaari.

Tammisaaren Sosialidemokraatit

Yhdistys on perustettu 1902, on nyt 118 vuotta.
Toimimme paikallisesti ja alueellisesti SDP:n/ FSD:n yksikkönä.

Hallitus

Puheenjohtaja, Mats Lagerstam
Varapuheenjohtaja, Ulf Heimberg
Sihteeri, Marianne Isaksson-Heimberg
Taloudenhoitaja, Timo Puumalainen
Jäsen, Kari Mäkikara
Jäsen,  Camilla Grundström
Jäsen, Johan Kvarnström

Kiinteä toimintamme

Yhdistys ylläpitää AOY Folkanin ja juhlatilat, Ystadinkatu 2:ssa, joita vuokraamme yhdistyksille, yhteisöille ja yhtiöille.
Yhdistyksellämme on yli 120 jäsentä!

Paikallisuus

Jäsenemme toimivat aktiivisesti säteellä Raasepori ja Länsi-Uusimaa, jossa yhdistyksen poliittinen toiminta tehostuu eri hallinnon aloilla, kuten valtuustossa, lautakunnissa ja eri työryhmissä. Lisäksi osallistumme kunnallisvaaleihin ja seuraamme tarkasti kaupunkimme suunnitelmia ja päätöksiä.

Yhdistyksellämme on yli 120 jäsentä!

Valtakunnallisesti

Valmistaudumme jäsenistössä tuleviin valtakunnallisiin puoluetapahtumiin ja paikallisiin kysymyksiin yhdistystoiminnassamme, kuten liikenneyhteyksiin ja maan hallituksen päätöksiin Länsi-uudellemaalle. Todettuihin valtakunnallisiin epäkohtiin tarttumalla yhdistys kantaa meille tarkoitetun vastuun, puolueen tarkoittamalla tavalla.

Tapahtumia 2020

Yhdistys valmistautuu jäsenistön kanssa tuleviin vaaleihin ja poliittisiin tapahtumiin keskusteluilloin, opinnoin, matkoin ja tutustumisin samalla esim. varmistaen kunnallisvaalien lisäpaikan saamisen sekä kansanedustaja Johan Kvarnströmin uudelleenvalintaa Eduskuntaan. Kesäkuussa 2020 jäsenet tekevät  opintomatkan Helsinkiin, mahdollisten uusien ideoiden saamiseksi yhdistystoimintaan tuleville vuosille.

MATS LAGERSTAM

Puheenjohtaja,

Puh: +358 40 548 0954
matslagerstam@hotmail.com